Gaard Solutions utvikler helautomatisk fôrmaskin

Gaard Solutions utvikler helautomatisk fôrmaskin

Gaard Solutions

Gaard Solutions er et teknologiselskap innen landbruket som spesialiserer seg på å utvikle en helautomatisert fôrmaskin. Systemet anvender både maskinlæring og flere teknologiske løsninger for å effektivt produsere ferskt fôr til husdyr året rundt.

Gaard Solutions er et teknologiselskap innen landbruket som spesialiserer seg på å utvikle en helautomatisert fôrmaskin. Systemet anvender både maskinlæring og flere teknologiske løsninger for å effektivt produsere ferskt fôr til husdyr året rundt. Nå blir Gaard Solutions målbedrift for FI Næringshage.

HydroFeed skal kunne sikre en optimalisert og bærekraftig produksjon av ferskt dyrefôr, uavhengig av geografisk område, og samtidig frigjøre store landbruksarealer som igjen kan brukes til andre lønnsomme prosesser for bonden. 

– Vi har valgt å kalle fôrmaskinen for HydroFeed, sier Andrea Lindgaard som er marked og kommunikasjonsansvarlig i Gaard Solutions.

Samarbeid for å styrke virksomheten

Anders Lindgaard. Foto: Gaard Solutions
Anders Lindgaard Foto: Gaard Solutions

– Vi blir med i Næringshagen fordi vi ser verdien av å være en del av et dynamisk og støttende nettverk av bedrifter og entreprenører. Næringshagen gir oss muligheten til å samarbeide med andre innovative selskaper, dra nytte av faglige ressurser og delta i verdifulle kompetansehevingstiltak. Vi tror at dette samarbeidet vil styrke vår virksomhet og gi oss nye innsikter og verktøy for vekst og utvikling, forteller Anders Lindgaard. Han er både daglig leder og teknisk leder i bedriften.

Utvider nettverket

Gjennom samarbeidet med Næringshagen håper Gaard Solutions å oppnå flere mål.

– For det første ønsker vi å utvide vårt nettverk og etablere nye forretningsforbindelser som kan føre til spennende samarbeidsprosjekter og forretningsmuligheter, sier Andrea Lindgaard. For det andre ser vi frem til å delta i kurs og workshops som kan gi oss ny kunnskap og inspirasjon til å forbedre våre tjenester og produkter. Til slutt ønsker vi å dra nytte av rådgivningstjenester for å styrke vår strategiske planlegging og sikre bærekraftig vekst for Gaard Solutions, sier hun.

Per i dag holder selskapet til på Beistad og i Tromsø, og er nå i en flytteprosess og vil da ha tilhørighet på Beistad og i Rissa.

– HydroFeed er et utrolig spennende konsept som tar tak i veldig aktuelle utfordringer. Vi gleder oss til å jobbe videre med det dyktige teamet i Gaard Solutions på veien mot bærekraftig produksjon av ferskt dyrefôr, sier Kine Kilen i FI Næringshage.

Vil du vite mer?

Kontakt

Anders Lindgaard
Daglig leder og teknisk leder
E-post: [email protected]

HydroFeed fra Gaard Solutions
HydroFeed fra Gaard Solutions

Kontakt oss

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg, eller har du andre spørsmål om FI Næringshage? Vi hører gjerne fra deg! Fyll inn kontaktinformasjon og hva du lurer på i skjemaet under, så kontakter vi deg innen kort tid.