Webinar om digital bevissthet

Samtidig som mange bedrifter har økt sin bruk av IKT, settes det paradoksalt nok av mindre ressurser til digital sikkerhet. Manglende kompetanse innen digital sikkerhet gjør bedrifter sårbare ovenfor digitale angripere som ønsker å skaffe seg attraktiv forretning sensitiv informasjon. Dessverre ser vi at bedriftene ikke vet hvordan eller hvorfor de skal arbeide med digital sikkerhet, eller er bevisst over hvilke digitale sårbarheter de har i bedriften.

Under webinaret vil Aida ha fokus på å øke bevisstheten til bedriftene om digital sikkerhet, hvorfor bedrifter burde arbeide med digital sikkerhet, hvordan digital sikkerhet bidrar til en bærekraftig drift, og enkle råd om hvordan bedriften kan beskytte seg selv.

Aida Refvik Angell er utdannet IT ingeniør fra NTNU Trondheim med hovedoppgave innen digital sikkerhet og beredskap. Hun har jobbet deltid hos FI – Fremtidens Industri siden 2020 og fulltid siden 2022. I tillegg til å arbeide med digital sikkerhet har hun erfaring fra havromsteknologi og industri.

Hvis dere har spørsmål om digital sikkerhet eller spørsmål om webinaret er det bare å ta kontakt: [email protected]

Kundehistorier

Vi kan bidra i hele utviklingsprosessen i små og store prosjekter. 

David skal omdanne fiskeblod til fôr

Mekon AS skal levere utstyr til det nye lakseslakteriet under oppføring på Lovund

MSP i Leksvik investerer i avansert CNC-maskin og tidobler produksjonshastigheten