Webinar: Erfaringer med trainee

FI Næringshage ønsker næringslivet på Fosen velkommen til et informativt webinar der vi får innblikk i andres erfaringer med trainee.

Trainee Trøndelag er en ordning som skaffer nyutdannet kompetanse til distriktene. Traineene blir ansatt i selskapene i en periode på opptil 2 år, der de får brukt sin kompetanse og skaffet seg arbeidserfaring. Les mer om traineeordningen her.  

For å enklere forklare fordelene med å ta inn trainee som bedrift har vi invitert inn Andreas Moe fra Frøy til å prate om sine erfaringer med å ha trainee i selskapet.

I tillegg kommer Gina Berre, som i dag er trainee hos Høylandet Auto. Hun vil fortelle litt om hvorfor hun valgte å bli trainee, hvilke fordeler det har og hva bedriftene må tenke på når de skal ansette en trainee.

Til slutt vil Olin Steinsvik, prosjektleder for traineeordningen på Røros, fortelle litt om hvordan hun startet som trainee på Røros, uten noen tilknytning til stedet, og hvor viktig det er å gi traineene et godt fritidstilbud i tillegg til et godt arbeidsmiljø. Det er ofte tilflyttere som kommer for å jobbe som trainee, og da er kveldsøkonomi også viktig.

Meld deg på nedenfor for et uforpliktende webinar. Deltagelse er gratis. Link til webinaret kommer på epost dagen før.

Fristen for studentene å søke på traineestillinger er 1. februar. Deretter vil våren bli brukt til å skaffe medlemsbedriftene til Trainee Trøndelag traineer med oppstart i august/september 2023. Dersom din bedrift er interessert, men ikke har blitt medlem hos Trainee Trøndelag – Fosen, er det bare å ta kontakt med Anniken Fjeldvær på [email protected]. Det er ikke for sent selv om studentenes frist går ut 1. februar.

Kundehistorier

Vi kan bidra i hele utviklingsprosessen i små og store prosjekter. 

Gaard Solutions utvikler helautomatisk fôrmaskin

Internasjonal designpris til CTM Lyng for downlighten «Evig»

David skal omdanne fiskeblod til fôr