04/01/2021

Retningslinjer og tiltak i forbindelse med koronaviruset

På grunn av økt smittetrykk og myndighetenes nye retningslinjer, har FI innført flere tiltak for å bidra til å hindre smittespredning.

Kommunene i Trondheimsregionen har bedt alle som har mulighet, til å ha hjemmekontor i tiden framover. Alle er også oppfordret til å reise minst mulig mellom kommunene.

På bakgrunn av dette har de ansatte i FI nå hjemmekontor. Dette betyr at alle våre kontorer vil være stengt i tiden framover. Fordi situasjonen er så uforutsigbar, kan vi ikke med sikkerhet si noe om når vi kan åpne dørene igjen for våre besøkende.

Pandemien til tross, vil vi holder aktiviteten oppe! Vi holder fortsatt løpende dialog med våre kunder og samarbeidspartnere. Alle fysiske møter og samarbeid erstattes med videomøter og digitale arbeidsrom inntil videre.

Selv om vi ikke har mulighet til å ta imot besøkende i Vanvikan, Trondheim eller Brekstad, er vi selvfølgelig tilgjengelige. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker en prat med oss. Kontaktinformasjon til alle ansatte finner du her.

Vi oppfordrer alle å følge myndighetenes råd og restriksjoner.

Oppdaterte råd fra helsemyndighetene, øvrige relevante myndigheter, Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og Næringslivets sikkerhetsråd (NSR) finner du her:

Enkelte smitteverntiltak kan variere fra kommune til kommune. Informasjon om gjeldende tiltak i din kommune finner du på kommunens hjemmeside.

Del innlegg: