Mekon AS skal levere utstyr til det nye lakseslakteriet under oppføring på Lovund

Mekon AS skal levere utstyr til det nye lakseslakteriet under oppføring på Lovund

Mekon AS

Mekon – den blå problemløseren
Mekon gjør utfordrende og krevende arbeidsoppgaver enklere, tryggere og mer lønnsomme for både bedrift og miljø. Hver dag løser vi teknologiutfordringer for de dyktigste og mest krevende kundene i fiskeri- og havbruksnæringen.

Av Lars Bugge Aarset/Fremtidens Industri

– Samlet er dette en stor og viktig leveranse for oss i Mekon. Vi ser virkelig fram til å jobbe med dette, og bidra til et framtidsretta og moderne anlegg som skal være med på å videreutvikle en veldig viktig næring langs kysten, sier Ivar Sandneseng, daglig leder i Mekon AS.

– For oss har det vært viktig å ha så mange lokale leverandører som mulig i dette prosjektet, og vi er glade for at vi skal samarbeide med Mekon i dette store løftet vi nå gjør, sier administrerende direktør Tom Eirik Aasjord i Nova Sea.

– Vi gratulerer Mekon med en velfortjent leveranseavtale med Nova Sea AS. Ingen tvil om at selskapet er i sterk vekst, og vi ser frem til å jobbe med de i inkubatoren fremover, sier Ingrid Sandnes i FI Ocean Space Inkubator.

Kontakt oss

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg, eller har du andre spørsmål om FI Ocean Space Incubator? Vi hører gjerne fra deg! Fyll inn kontaktinformasjon og hva du lurer på i skjemaet under, så kontakter vi deg innen kort tid. 

Ingrid Margrethe Sandnes
Manager FI Ocean Space Incubator

Frode Halvorsen
Senior advisor

Linda Hald
Senior EU Advisor

Lars Bugge Aarset
Communications Advisor