09/09/2014

– Vi er klare for 10 nye år!

LIV feirer 10-årsjubileum i år, og den 3. september ble gode samarbeidspartnere og støttespillere invitert til en hyggelig markering i industrilokalene. Mange roste LIV for bidraget til industriutvikling i regionen, og flere pekte på nødvendigheten av at utviklingsarbeidet fortsetter. Det er tøffe tider i norsk industri, og bedriftene må drive kontinuerlig endringsarbeid for å tåle konkurranse med løsninger fra lavkostland.

LIVs styreleder Merethe Storødegård var konferansier for dagen, og svarte på utfordringen. –Vi er klare for 10 nye år, sier hun. –LIV har befestet sin rolle som industriens hjelper gjennom årene som har gått, langt ut over Leksvik kommune. Vi har mange gode samarbeidspartnere, og jobber tett mot FoU-miljøene i Trondheim, sammen med industrien. Dette gir et godt grunnlag for å bidra til ytterligere utvikling og vekst i regionen i årene som kommer.

De rundt 50 gjestene fikk oppleve et variert program. Daglig leder Bjørn Damhaug presenterte et utvalg øyeblikk fra LIVs historie, og det ble servert musikk av Børge Rømma og Earthshine Music. Hallgeir Martin Lundemo bidrog med foredrag om motivasjon og mental styrke, og Søtt og Sånt sto for servering av lokal mat.

Du kan se alle bildene fra markeringen i vårt Flickr-galleri HER.

IMG_7731
Konferansier og styreleder Merethe Storødegård

IMG_7720

IMG_7725
Underholdning fra Børge Rømma
IMG_7819
Musikk fra Earthshine Music

IMG_7750
Daglig leder Bjørn Damhaug forteller LIVs historie

IMG_7777
Fylkesordfører Gunnar Viken gratulerer LIV med dagen

IMG_7821
Hallgeir Martin Lundemo i fri dressur

IMG_7840
Bjørn Damhaug (LIV), Merethe Storødegård (NHO), Hamid Hezari (Inrigo), Reza Hezari (Inrigo), Kjetil Myran (PTM Norway) og Ulrik Hammervold (Innovasjon Norge)

Jubileumet ble også feiret for alle som jobber i LIV-bygget:
IMG_7858

IMG_7864

IMG_7865

IMG_7853

 

Del innlegg: