25/10/2021

Ukens målbedrift: Utheve AS

Det skjer mye spennende hos FI Næringshages målbedrifter. Derfor vil vi hver uke gi en kort presentasjon av en av bedriftene.

Tre kjappe:

Bransje: Reklame
Lokasjon: Rissa
Antall ansatte: 4

Økt oppdragsmengde

Utheve AS er et digitalt markedsføringsbyrå som leverer tydelig markedsføring forankret i vitenskapelige teorier og studier. Selskapet ble startet som enkeltpersonforetaket Helmersen kommunikasjon i Oslo i 2015. Etter hvert flyttet Andreas Nicolai Helmersen hjem til Stadsbygd, opprettet aksjeselskapet Utheve AS og ansatte to markedsførere. I dag er de fire ansatte i selskapet som har kontorlokaler i Rissa, med en solid økonomi i et konkurranseutsatt marked.

– Målet for neste år er å øke kapasiteten for å håndtere økt oppdragsmengde, sier daglig leder Andreas Nicolai Helmersen.

Flere og flere har behov for digital markedsføring, og det kan være kjekt å innhente ekspertise på området. Utheve har funnet en god balanse mellom spisskompetanse og breddekunnskap innen digital markedsføring, og forsikrer sine kunder om at de blir ivaretatt på en profesjonell og god måte. Og for å fortsette med dette trenger de nå flere ansatte.

– Prosjektene og kundene har vokst i omfang det siste året, så for å kunne håndtere dette trenger vi flere ivrige markedsførere, sier Helmersen.

Blant de fire ansatte i selskapet er det en lærling. Utheve ble tidligere godkjent som lærebedrift, og ser nå etter nye, aktuelle kandidater til å bli lærling.

– Erfaringen med lærling har vært topp, så nå håper vi å kunne øke kapasiteten ved å fortsette i den retningen.

Trygt arbeidsmiljø

Andréa Rosø er i dag lærling i Utheve, og liker seg veldig godt.

– Jeg liker aller best at jeg får akkurat nok plass til å utvikle meg selv hele tiden, sier Rosø.

Utheve opererer i et marked med konstant forandring, og da er det fint å ha et godt arbeidsmiljø med gode samarbeid.

– Det nydelige samarbeidet innad gjør at man har nok trygghet til å vite at om man ikke strekker til, så er det alltids noen som kan bidra. På den måten gir man alltid litt ekstra selv også for at hele teamet skal lykkes.

Del innlegg: