02/09/2021

Ukens målbedrift: SLIDEDRAIN

Det skjer mye spennende hos FI Næringshages målbedrifter. Derfor vil vi hver uke gi en kort presentasjon av en av bedriftene.

Tre kjappe:

Bransje: VVS
Lokasjon: Trondheim
Antall ansatte: 2

Produktlansering i 2021/2022

Slidedrain utvikler brukervennlige gulvsluk i resirkulert plast, som skal tilrettelegge for en enkel, rask og sikker installasjon for håndverkeren. Nå om dagen jobber de med å avslutte produktutviklingen slik at de kan begynne å utvikle produksjonsverktøy og sette opp en produksjonslinje.

– Vi har benyttet hjelp fra Fremtidens Industri og SINTEF Manufacturing til å gjøre designgjennomgang og analyser av produktet vårt, med formål om å optimere det for en effektiv produksjon med høy kvalitet. Vi håper å være klare for lansering på markedet rundt årsskifte 2021/2022, sier Stian Kvaran Bongard og Henning Philip Patricksson.

– Lanseringen vil foregå hos Brødrene Dahl AS og deres totalt 56 varehus over hele landet, da vi har utført et forhåndssalg av 3000 produkter til de. Det er med andre ord spennende og avgjørende tider foran oss, med stadig nye utfordringer.

Lærer alltid noe nytt

Med kun to ansatte foreløpig, fungerer begge som ledere og ansatte. Oppgaver og ansvarsområder er overlappende og varierte.

– Det er alltid noe nytt å gjøre som vi aldri har gjort før. Vi er derfor helt avhengig av å benytte oss av de ressursene vi har i regionen rundt oss.

– På den måten har vi blitt kjent med veldig mange dyktige personer, og lært helt vanvittig mye om ting vi aldri hadde trodd vi skulle trenge. Denne ad hoc læringen er veldig spennende, og gir energi til å gi gass videre med bedriften!

Del innlegg: