26/08/2021

Ukens målbedrift: Rissa Kraftlag

Foto: Rissa Kraftlag

Det skjer mye spennende hos FI Næringshages målbedrifter. Derfor vil vi hver uke gi en kort presentasjon av en av bedriftene.

Tre kjappe:

Bransje: Energi, fiber, elektro og IKT
Lokasjon: Rissa, Åfjord og Brekstad
Antall ansatte: 65

500 nye privatkunder

Rissa Kraftlag SA er et samvirkeforetak med stolte tradisjoner siden 1948. Deres visjon er å være en generator i lokalsamfunnets utvikling.

– Det økonomiske grunnlaget for å nå denne visjonen skapes gjennom vår forretningsdrift innen energi, elektro, IKT og fiber. Våre datterselskap Dogi IKT AS og Nortek Elektro AS er en viktig del av dette. Vi bygger fiberbredbånd i alle kommunene på Fosen, Vi er en lokal strømleverandør på Fosen, Vi tar alt av elektriske installasjoner og leverer komplette IKT-løsninger for bedrifter. 

Det forteller Kristian Lyng-Jørgensen, salgs- og markedssjef i Rissa Kraftlag.

I løpet av det neste året skal Rissa Kraftlag koble opp fiber til minimum 500 nye privatkunder.

– Dette er et viktig mål for bedriften fordi vi mener at fiber er noe så mange som mulig bør ha tilgang på, og vi skal strekke oss langt for at befolkningen på Fosen skal få det. Klarer vi å koble opp 500 nye privatkunder, gir det oss en bekreftelse på at vi har høy oppkoblingstakt i forhold til størrelsen på bedriften, sier Lyng-Jørgensen.

De har også en klar plan på hvordan de skal nå dette målet.

– Dette målet skal vi nå gjennom tett oppfølging og god kommunikasjon med markedet og kommunene på Fosen, god prosjektstyring og god dialog med graveentreprenører, sier Lyng-Jørgensen.

Stolt av arbeidsplassen

Marianne Brødreskift er en av bedriftens 65 ansatte. Hun er stolt av arbeidsplassen sin.

– Som arbeidsplass er Rissa Kraftlag nytenkende og innovativ, opptatt av å gjøre best mulig jobb i alle ledd og er en veldig trygg og trivelig arbeidsplass. Bedriftens forankring i lokalsamfunnet gjør til at man er stolt av arbeidsplassen sin, forteller Brødreskift.

Har ikke din bedrift sendt inn svar på forespørsel om Ukens bedrift? Det er ikke for sent. Svar på eposten du fikk, eller send epost til [email protected] dersom du ikke finner den igjen.

Del innlegg: