18/11/2021

Ukens målbedrift: Leksvik Industrimekanikk AS

Det skjer mye spennende hos FI Næringshages målbedrifter. Derfor vil vi hver uke gi en kort presentasjon av en av bedriftene.

Tre kjappe:

Bransje: Industri
Lokasjon: Leksvik
Antall ansatte: 8

Bred kunnskap innen maskinering

Leksvik Industrimekanikk er en innovativ industribedrift med ledende kompetanse innen automasjon og maskinering. De driver også med robotisering og maskinbygging mot produksjonsindustri.

– Våre ansatte har lang erfaring og høyt kunnskapsnivå innen maskinering og bruk av CNC-styrte maskiner, sier daglig leder Torstein Romulslie.

Innenfor automasjon bistår Leksvik Industrimekanikk bedrifter med ombygging og modernisering av eksisterende produksjonsutstyr. Dette bidrar til automatisering av produksjonsprosessen og skaper merverdi for kunden.

– Vi jobber også med prototyping og produksjon. Der bistår vi kunder i hele produktutviklingsprosessen. Vi tar oss av alt fra sveising til montering og testing av ferdig produkt.

Største leveranse så langt

Leksvik Industrimekanikk jobber nå med å utvikle et system for å automatisere kvalitetskontroll av propanbeholdere for Ragasco AS på Raufoss. Dette gjøres i samarbeid med Optonor AS i Trondheim.

– Pilot-utgaven skal testes våren 2022 og systemet skal settes i drift i løpet av 2022, sier Romulslie.

– Dette er et spennende prosjekt som også er vår største leveranse så langt.

Del innlegg: