06/10/2021

Ukens målbedrift: Jevn Motion AS

Det skjer mye spennende hos FI Næringshages målbedrifter. Derfor vil vi hver uke gi en kort presentasjon av en av bedriftene.

Tre kjappe:

Bransje: Hydraulikk og styresystemer
Lokasjon: Leksvik
Antall ansatte: 2

Opprettet i 2020

Sommeren 2020 ble Jevn Motion AS opprettet i samarbeid med Leksvik Industrimekanikk AS for å satse innen hydraulikk og styresystemer. I Jevn Motion er det to personer som står for engineeringen, mens partneren Leksvik Industrimekanikk bidrar med produksjon av utstyr både hva gjelder hydraulikk, mekanisk og elektro.

– Som en av få i landet designer vi ventilblokker og manifolder in-house for kunde. Vi kan tilby dette som en ren engineeringstjeneste eller som et komplett produkt, sier prosjektleder Håvar Wærnes.

– Vi produserer også hydrauliske aggregater og det er her vi har fått våre største ordrer hittil. 3 stk hydraulikkaggregater for lukestyring til vannkraftverk skal leveres ila høsten med bla Statkraft som sluttkunde.

I tillegg utfører de engineeringstjenester innen mekanisk konstruksjon.

Godt industrimiljø

Jevn Motion skreddersyr løsninger for sine kunder og leverer et bredt spekter av utstyr. Med Industrimekanikk som samarbeidspartner kan de bidra med løsninger innen maskinering, elektrodesign, automasjon, maskinbygging, prototyping og produksjon.

– Samlet har vi en enestående bred kompetanse som gjør at «ingenting er umulig», sier Wærnes

Industrimiljøet i Leksvik er stort og består av mange ulike bedrifter. Det fører til gode samarbeid og et miljø der alle kjenner alle.

– Det er fint med gode samarbeid der man kan dra nytte av hverandres kompetanse og utstyr.

Del innlegg: