22/09/2021

Ukens målbedrift: HVACS AS

Studentboliger Longyearbyen, Svalbard. Installatør: NTE Elektro

Det skjer mye spennende hos FI Næringshages målbedrifter. Derfor vil vi hver uke gi en kort presentasjon av en av bedriftene.

Tre kjappe:

Bransje: Fornybar-energi. Solceller, energilagring og energistyring.
Lokasjon: Rissa, Trondheim
Antall ansatte: 3 + 3 deltid

Kraftig vekst

Hvacs AS driver med import og grossistsalg innen fornybar energi. De leverer solceller, energilagring og energistyring, og er nasjonal distributør gjennom blant annet 185 installatører hos ElProffen. Hvacs har fokus på teknisk salg og støtte, og skal ha kvalitetsprodukter som gir kunden den beste levetidsøkonomien på deres anlegg.

– Det er viktig for oss å få i gang installatørene vi selger gjennom. Det varierer hvor mye erfaring hver enkelt har med vårt markedssegment, og for oss er det viktig å sikre at installatørene får en naturlig posisjon i sitt lokalmarked, sier daglig leder, John Bernhard Roten.

Markedet Hvacs opererer i er i kraftig vekst, og da blir det viktig å skaffe seg et fundament i markedet.

– Produktene vi selger er typiske kompetanseprodukter, og vårt fundament for å drive fremtidig gjensalg blir lagt nå. Vår styrke skal være innen teknisk salg, god levetidsøkonomi i anleggene, og å være ute blant installatørene. Vi skal være «på veien»!

Et dyktig team

Robert Kvam jobber som prosjektleder i Hvacs, og setter stor pris på teamet de har bygd opp.

– Det jeg liker best med arbeidsplassen er at jeg jobber sammen med et dyktig team som besitter bred kunnskap og erfaring både innenfor det elektrotekniske og administrative. Dette gjør at man bestandig har noen å sparre med, få tips fra og løse utfordringer sammen med.

Del innlegg: