10/06/2015

Trønderske bedrifter på verdens største luftfartsmesse

Maritime Robotics AS, Simpro AS og Fosen Tools AS vil profilere seg på verdens største messe for luftfartsindustrien. Bedriftene drar til Paris 15. – 21. juni for å finne kontaktflater mot potensielle kunder innen luftfartsindustrien. Bedriftene er medlemmer i to regionale bedriftsnettverk som er rettet mot fly- og bakkevedlikehold. Turen til Paris er en videreføring av et forprosjekt i nettverkene.

I Paris ønsker nettverksleder Geir Olav Kjøsnes, LIV/Austrått Innovasjon, å vise fram alle bedriftene som er knyttet til nettverk rundt Ørland Geir Olav 2Hovedflystasjon.
–Vi har en egen stand hvor vi vil vise fram 30 bedrifter knyttet til de ulike nettverkene som vi nå jobber med. Vi samler alle bedriftene under paraplyen «BaseØrland», og dette blir også det samlende begrepet for det forsvarsrettede arbeidet vårt fremover, sier Kjøsnes.

Både Kjøsnes og bedriftene gleder seg til messen. -Dette blir spennende. Paris Air Show er en flott arena for å knytte kontakter og for å skaffe oss erfaringer i en internasjonal setting, særlig med tanke på den kommende F35-aktiviteten ved Ørland hovedflystasjon.

Paris Air Show er en enorm messe med ca 2.400 utstillere. Tall fra 2013 viser at messen ble besøkt av 285 offisielle delegasjoner fra 102 land, og hadde 139.000 profesjonelle besøkende. Se mer informasjon her: Paris Airshow

DSC_0415
Hallgeir Grøntvedt, Arne Martin Solli og Heidi Fossland på Paris Airshow

DSC_0381

Del innlegg: