14/06/2018

Trening gir glede!

-Jeg brenner for å holde folk i form, sier Hilde Marie Killingberg, driver av H.O.T. Helse og Trening i Rissa. -En trent kropp gir energi i hverdagen og bidrar til god psykisk helse.

H.O.T. er et moderne og velutstyrt treningssenter i Rissa sentrum, og har tilbud til alle, uansett alder og forutsetninger. –De aller fleste har et fysisk potensial som vi ikke utnytter, sier Hilde. -Vi vet også at fysisk helse og mental helse henger sammen, og at det å være i god fysisk form kan bidra til å gi god balanse i livet. Hos oss ser vi hele mennesket og setter ofte opp personlige planer sammen med kundene. Vi tilbyr også gruppetimer og muligheter for individuell trening. Alle kan finne noe hos oss, og alle er velkommen, uansett form eller alder!

Hilde har engasjert og motivert folk til å trene i flere tiår. Først i treningskjeder som 3T og Elixia, og de siste elleve årene med sitt eget treningssenter i Rissa.

-Jeg bare måtte starte mitt eget treningssenter, sier hun. –Etter å ha vært i treningsbransjen i Trondheim mange år, hadde jeg vært borti de fleste oppgaver i et senter. Bare sjefsstolen sto igjen, og den ble jo aldri ledig! Så da startet jeg likeså godt for meg selv.

Hilde ivrer for variasjon i treningen, både for å få brukt kroppen på ulike måter og for at man ikke skal gå lei. Derfor har senteret 4-5 instruktører som er dyktige på mange områder og som følger godt med på trender og forskning innen trening.

–Akkurat nå er styrketrening og intervalltrening mest populært, sammen med gruppetimer som kombinerer styrke og kondisjonstrening. Det kan være Tabata timer, Crossfit timer, fitnessboksing eller andre timer med fokus på høy intensitet (HIIT). Men ønsker man andre typer trening har vi selvsagt også det, sier Hilde, og nevner ulike typer yoga, mindfullness, zumba, og andre aerobic timer.

Senteret har også mange aktiviteter utenom det ordinære treningstilbudet, og bidrar på den måten til et mer levende og attraktivt lokalsamfunn. Det arrangeres bootcamps, zumba-partys, swingkurs og fitnessdager. Pensjonister har egne aktivitetstilbud med både fysisk og sosialt innhold, og dette er veldig populært.

-Det er artig å jobbe med noe som har så stor betydning for folk i alle aldersgrupper, og ekstra artig når så mange kommer på arrangementene, smiler Hilde. -Det er i alle fall ingen tvil om at folk i området liker å holde seg i form!

H.O.T. Trening og Helse deltok nylig på Fosen Innovasjon sitt kurs i Digital Markedsføring. Den lokale bedriften Utheve as sto for innholdet i kurset. -Litt av utfordringen vår er å gjøre tilbudet vårt synlig nok, og nå ut til flest mulig kunder, sier Hilde. –Nå blir sosiale media brukt mer og mer til markedsføring, og det er viktig å følge med på mulighetene dette gir. Kurset var nyttig fordi jeg både fikk god oversikt over ulike typer markedsføring og hvilke kanaler som egner seg best. Nå gjelder det bare å omsette dette til praksis!

Ta gjerne kontakt med Hilde for en treningsprat!

 

Tekst og foto: Marianne Brøttem

Del innlegg: