29/10/2020

To nye ansatte i oktober

Fra venstre: May Britt Løkken og Malin Sveinsdotter Lystad. Foto: Mikael Sætereid/FI.

I løpet av 2020 har FI utvidet og fått seks nye ansatte. To av disse, May Britt Løkken og Malin Sveinsdotter Landrø Lystad, startet i oktober.

May Britt er FIs nye kontroller, mens Malin er ansatt som kommunikasjonsrådgiver. Ansettelsene er et resultat av økt oppdragsmengde og flere arbeidsoppgaver, i tillegg til FIs mål om å satse mer og å bli mer synlig nasjonalt.

Det ferskeste tilskuddet til FI er May Britt Løkken.

Hun har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Trondheim økonomiske høgskole. Hun har tidligere jobbet som økonomiansvarlig i Lycro, og regnskapsfører hos Sparebank 1 regnskapshuset SNM. Hun er nå ansatt i FI som kontroller og er en del av den administrative ledelsen. May Britt bor i Leksvik sammen med sin samboer og tre barn. På fritiden er hun opptatt av fotball og håndball.

På spørsmål om hva innovasjon betyr for henne, svarer hun følgende:

– For meg betyr innovasjon nytenking og endring. Det handler for meg om å skape noe nytt.

Malin Sveinsdotter Landrø Lystad startet i jobben som kommunikasjonsrådgiver i FI første oktober. Hun blir dermed den tredje i FIs kommunikasjonsstab.

Malin har en bachelorgrad i journalistikk, og en mastergrad i journalistikk og dokumentar fra Høgskulen i Volda. Hun har erfaring som allround-journalist både fra NRK og lokalaviser, men har de siste årene jobbet mye med næringslivssaker i avisa Sør-Trøndelag. I forbindelse med sin masteroppgave lagde hun også en radiodokumentar.
Malin er opptatt av god historiefortelling, og bruker har derfor på fritiden nesten alltid et podcast på øret.

På spørsmål om hva innovasjon betyr for henne, svarer hun følgende:

– Innovasjon handler om å se muligheter. For å få til det, må man være både kreativ, nysgjerrig, og være en som hele tiden søker ny kunnskap. Innovasjon handler om å finne sin nisje, og klare å se hvilke muligheter som ligger både i nåtiden og framtiden. Som kommunikasjonsrådgiver gleder jeg meg til å formidle alt det spennende som skjer rundt omkring i næringslivet. For få vet hva som faktisk foregår hos bedriftene, og jeg gleder meg til å vise fram alt det spennende som skjer.

Del innlegg: