05/08/2019

Søker mekanisk designingeniør til prototyping av autonomt terrengkjøretøy

Målbedriften Autoagri AS i Leksvik er godt i gang med utviklingen av sin selvkjørende traktor. Nå leter de etter en mekanisk designingeniør til prototyping.


Autoagri AS ble etablert våren 2018 med mål om å bidra til innovasjon i landbruket, og har siden oppstarten arbeidet med utviklingen av et selvkjørende terrengkjøretøy. Kjøretøyet vil kunne benytte eksisterende redskaper og kraftuttak som en konvensjonell traktor, samtidig som den utfører oppgaver både billigere og mer bærekraftig enn tradisjonelle metoder.

Terrengkjøretøyet er en mulig verktøyplattform med enorm potensiale for norsk landbruk. Nå står en prototype for tur, og Autoagri har derfor lyst ut en stilling som mekanisk designingeniør.

– Vi søker en person som brenner for faget. Engasjement er viktig i en gründerbedrift som Autoagri. Vedkommende må også være innstilt på allsidig arbeid og ta tak i ulike utfordringer. Vi er et lite selskap hvor alle jobber bredt, forteller gründer Jostein Sandvik.

Han driver produktutviklingsselskapet Haandfast, og startet Autoagri sammen med gründerne Eirik Hovstein i Maritime Robotics og Helge Aanonli i Leksvik Industrimekanikk. Alle de tre selskapene er også målbedrifter i FI Industrihage.

Les mer i denne artikkelen på fi-industrihage.no

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen