25/02/2020

SkatteFUNN informasjonsmøte med prosjektverksted


Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte?

Sammen med Forskningsrådet inviterer vi til SkatteFUNN-informasjonsmøte med prosjektverksted. Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen.

Agendaen  er todelt, og består av en informasjonsdel og et prosjektverksted som går mer i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. I verkstedet vil du få anledning til å jobbe med dine påbegynte prosjekter, eller få hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere i Forskningsrådet. Det er fullt mulig å bare delta på informasjonsdelen.

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser. 

Her kan du melde deg på!

Det er FI AS som arrangerer denne samlingen som er et tilbud til partnere i NCE Aquatech Cluster, Ocean Autonomy Cluster, MIDSEC eller Smart Grid Services, samt målbedrifter og prosjektpartnere i FI Industrihage. Det er holdt flere slike samlinger tidligere, som har resultert i flere godkjente søknader og betydelige midler tilbake på skatten for bedriftene. Dette er første gang vi har med en saksbehandler fra NFR.

Lurer du på hva SkatteFUNN er? Se her!

Spørsmål kan rettes til Kari Thyholt [email protected] eller Ivar Blikø [email protected]

Hvis interesse for å få arrangert en ekstra skrivesamling i mars/april for å få behandlet søknaden før sommeren (frist for innsendelse blir da 1. mai), så send oss gjerne en melding innen den 5. mars.

Sted: Trondheim

Dato: 27. mai kl. 09:00-15:00Del innlegg: