06/09/2018

Vil sette verdensrekord samtidig som han støtter Barnekreftforeningen

Hallgeir Martin Lundemo, som leder 26 Peaks Lundemo (målbedrift i Fosen Innovasjon næringshage), har satt seg som mål å springe Norge på tvers på under 24 timer. Den egentlige planen er imidlertid å klare det på under 20 timer og dermed sette verdensrekord.

En god sak

Hallgeir Martin har alltid likt å pushe sine egne grenser, men denne gangen gjør han det ikke bare for seg selv. Når han først skal hive seg ut i en slik utfordring ønsker han samtidig å samle inn penger til et godt formål, og valget falt på Barnekreftforeningen Trøndelag.
-Vi ble jo kontaktet av Hallgeir som fortalte at han ønsket å springe Norge på tvers. Han ønsket å prøve å gjøre det innen 24 timer og samtidig slå den gamle rekorden som jeg tror er på i overkant av 19 timer. I tillegg til å løpe ønsker de å støtte et godt formål og tenkte at Barnekreftforeningen Trøndelag var det. Vi setter veldig stor pris på det. Klart vi synes det er kjempespennende med selve løpet, i tillegg setter vi jo pris på hver krone som kommer inn samtidig som de også bidrar med fokus på barnekreftsaken, sier Brit Gorset, leder i Barnekreftforeningen Trøndelag til turrenn.net.
Under selve løpet skal Hallgeir Martin løpe med «Fuck Cancer» t-skjorte designet av Gorsets sønn, Simen, som har kjent den grusomme sykdommen på kroppen.

VIPPS

Det er opprettet en egen VIPPS-konto der man oppfordres til å støtte Barnekreftforeningen og samtidig tippe Hallgeir Martins sluttid. De som kommer nærmest får premie, og alle donasjoner går uavkortet til Barnekreftforeningen Trøndelag.

Kl. 04:00 lørdag 08. september går startskuddet, og Hallgeir Martin skal løpe 120 km på tvers av Norge på 63° nord. Med seg på laget har han Bjørn Gunnar Paulsen som énmanns støtteapparat.
Du kan følge Hallgeir Martin underveis på denne linken.

Vipps til 118760 og støtt en god sak du også!

Del innlegg: