06/11/2014

Nye arbeidsplasser til Leksvik

I april 2013 besluttet styrene i Industriverktøy AS i Leksvik og Microplast AS i Stjørdal å fusjonere de to selskapene. Planene var på det tidspunket å konsentrere hoveddelen av plaststøpingen i Stjørdal mens produksjon av verktøy samt maskinering ville bli lokalisert i Leksvik.
I dag kom den gledelige nyheten om at Microplast flytter hele virksomheten fra Stjørdal til Leksvik og samlokaliserer den med Industriverktøy.

– Det er all grunn til å feire med bløtkake i dag. Dette er et lite tidsskifte i forhold til hva vi er vant til å holde på med. Som regel kjemper vi mot utflagging og tap av arbeidsplasser. Nå har vi to eksempler bare på en uke om at strømmen snur, sier ordfører Einar Strøm til Fosna-Folket.
Målet med sammenslåingen skal være å skape en konkurransedyktig og fremtidsrettet bedrift i Leksvik, og 15 nye arbeidsplasser kan være på plass i april 2015.
Fosna-Folket har også snakket med daglig leder i LIV, Bjørn Damhaug. – Vi er beredt til å være med å bidra på vår måte. Vi kan se på mulige koblinger mot andre bedrifter og forsknings- og utviklingsmiljøer. Slik kan man få til en bedre utvikling av nye produkter og tjenester, sier Damhaug.

Les sakene i Fosna-Folket HER og HER.

Del innlegg: