12/02/2024

Møt Schive – Batterispesialisten

Erik Hagelien i Schive og Shmuel De-Leon i Oslo Battery Days.

Vi er glade for å introdusere Schive som det nyeste medlemmet i Ocean Autonomy Cluster.

Schive AS spesialiserer seg på oppladbare litium-ion og litium-metall primærbatterier, og skreddersyr løsninger for ulike bruksområder. Med omfattende erfaring innen design, ingeniørvirksomhet og montering av batteripakker, sikrer de optimal ytelse og pålitelighet selv i krevende miljøer som industrielle, offshore og subsea-miljøer.

De hjelper industrielle og profesjonelle kunder med batteridesign, konstruksjon, testing og levering, og oppfyller høye standarder for ekspertise, løsningskapasitet og kvalitet. Batteriene deres opererer i ulike miljøer, inkludert land, vannoverflater, havbunner og under havbunner.

Subseabatteri fra Schive AS

– Vi er glade for å delta og ser frem til å bidra til Ocean Autonomy Cluster, sier Erik Hagelien, V.P. Salg & Markedsføring i Schive.

Schives ekspertise på batterier blir et viktig bidrag til klyngen og vil være til nytte for flere medlemmer. Både Kongsberg Discovery, Blueye Robotics, Eelume og Norbit er allerede kunder og samarbeidspartnere med Schive. De er også medlem av spesialistnettverket OMNI og medarrangører av Skandinavias batterikonferanse, Oslo Battery Days.

– Schive representerer en viktig del av leverandørkjeden og har også flere års erfaring med å levere batteriløsninger til oseanteknologisystemer, så de vil bringe viktig erfaring og kunnskap til klyngen, sier Frode Halvorsen, leder av Ocean Autonomy Cluster.

Del innlegg: