13/11/2023

Lars Bugge Aarset er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver

Lars Bugge Aarset, Foto: Malin Lystad/FI

Vi kan nå ønske Lars Bugge Aarset velkommen som kommunikasjonsrådgiver i FI – Fremtidens Industri.

Lars kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver ved Fakultet for ingeniørvitenskap ved NTNU, med oppgaver som nettredaktør, forskningsformidling, innholdsproduksjon, foto og sosiale medier. Tidligere har han også undervist i markedsføring og har erfaring fra bank og forsikring. I tillegg til friluftsaktiviteter som jakt, ski, padling og seiling er han også tidligere fallskjermhopper. Lars er også gründer og initiativtakeren bak Gjefsjøakevitt – Operasjon Rype 1945.

Som del av kommunikasjonsavdelingen skal Lars primært jobbe med både de maritime næringsklyngene Aquatech Cluster og Ocean Autonomy Cluster, i tillegg til forsvarsklyngen Mid-Norway Defence and Security Cluster MIDSEC. Noen av oss kjenner ham allerede som en aktiv nyhetsformidler og fotograf i forbindelse med Forsvarskonferansen, og som kommunikasjonsrådgiver for OI! Trøndersk Mat og Drikke under deres årlige matfestivaler. Informasjonsansvaret for Forsvarskonferansen, er en oppgave han også tar med seg inn i den nye jobben.

– Jeg ser frem til å både bli kjent med og komme i gang med samarbeidet med spennende bedrifter, dyktige kolleger og samarbeidspartnere i FI – Fremtidens Industri, sier Lars Bugge Aarset.

Han begynte i stillingen 1. november.

Del innlegg: