05/10/2015

Internasjonal camp i Leksvik

LIV er partner i prosjektet International Nordic Entrepreneurship sammen med Leksvik videregående skole og Nord-Trøndelag fylkeskommune.
7.-10. september var 16 ungdommer fra fire land samlet på entreprenørskapscamp i Leksvik.

Elever og lærere fra Island, Danmark, Finland og Norge hadde base på Amborneset Matematikkpark, og fikk gjennom uken også oppleve bedriftsbesøk hos CTM Lyng, Kroa Produkter, C-Feed og LIV, omvisning på Leksvik vgs, grilling på Borgen og fisking i Trondheimsfjorden.
Ungdommene ble delt inn i fire grupper, en medlem fra hvert land i hver gruppe, og onsdag morgen fikk de utdelt caset de skulle jobbe med. I løpet av 24 timer skulle de skape en forretningsidé for hvordan eldre mennesker kan bo hjemme lenger, og gjøre klar en presentasjon for juryen. Elevene jobbet godt og kom frem med flere spennende produkter til markedet for verlferdsteknologi.

For LIV og Leksvik videregående skole var det veldig hyggelig og kunne vise frem alt kommunen vår har å by på, både når det gjelder vakker natur og spennende næringsliv!

Les mer om campen HER.

DSC08944

Bedriftsbesøk hos CTM Lyng som var leverandør av caset elevene jobbet med.

DSC08964

Lærerne besøkte Rokhaugsetran.

DSC08976

Klar for fisking i Trondheimsfjorden. Avreise fra Hindrum Fjordsenter som huset alle besøkende.

DSC09026

Her er en av gruppene godt i gang med løsing av case. Campen ble kickstartet av en prosess kjørt av NærUng.

DSC09032

DSC09044

Juryen besto av (f.v.): Vidar Gangstad fra CTM Lyng, Borghild Buhaug rektor ved Leksvik vgs og Jan Vådal fra Leksvik Industriell Vekst.

DSC09054

Fremføring for juryen.

DSC09088

 

Del innlegg: