24/09/2021

IFjobbs vaskeri både vasker og reparerer – helt sømløst

– Tanken er at at dette skal være en sømløs prosess for våre kunder. Vi henter skittene klær, og kundene får tilbake rene, reparerte eller nye klær.

Det sier Magnar Bremeraunet, daglig leder i IFjobb. 1. mai i år åpnet de nemlig vaskeri i Leksvik, og har nå sysselsatt 10 ansatte.

– Dette er mye mer enn et vaskeri. Våre kunder får hele prosessen; fra kjøp av arbeidsklær med logo, til reparasjon og vask. Og vi skal naturligvis både hente og levere hos bedriftene, sier Bremeraunet.

Tanken er at prosessen skal være mest mulig automatisk for kundene. Når IFjobb henter klærne, skal kundene være sikre på at de får rene klær av topp kvalitet tilbake.

– Dersom vi ser at klærne vi henter hos en kunde er utslitte og ikke kan repareres, vil de automatisk bli byttet ut med nye klær. På den måten trenger ikke våre kunder selv passe på når arbeidsklærne er modne for utskiftning. Dette skjer automatisk, uten at kundene våre trenger å tenke noe mer på det, sier Bremeraunet.

Per i dag vasker de alt tøy tilhørende helsesektoren i kommunen, samt en del arbeidsklær fra industrien i Leksvik. I tillegg til å vaske, har de også salg av arbeidsklær, samt et eget trykkeri som kan påføre logo på klærne. Alt dette er samlet på et sted i Leksvik. Klærne hentes hos bedriftene én gang i uken, og sjåførene har en kjørerute å forholde seg til.

– Når en bedrift inngår en avtale med oss skal de vite at deres behov blir dekket. Målet vårt nå er å få flere kunder.

Hovedfokuset til IFjobb er å jobbe med mennesker, og å kunne tilby tilrettelagte arbeidsplasser og få flere ut i ordinært arbeid. På vaskeriet i Leksvik er det i dag 10 ansatte, derav tre veiledere.

– Det er viktig at vi bruker det vi har i kommunen for å få det til å gå rundt. Det er ofte snakk om store investeringer for å styrke tilbudet til befolkningen og kommunen vår. Da er det viktig at næringslivet og befolkningen for øvrig benytter seg av det som finnes av tilbud lokalt.

– Med dette vaskeriet har vi skapt en vinn-vinn situasjon. Våre kunder får en enklere hverdag hvor de ikke trenger å tenke på vasking eller vedlikehold av arbeidsklær, og vi kan gi en meningsfylt jobb til våre ansatte, legger Bremeraunet til.

Høres dette interessant ut for din bedrift? Da er det bare å ta kontakt med IFjobb for en uforpliktende prat.

Del innlegg: