17/12/2020

Gründerpresangen kan bli din

Er du gründer innen havbruk? Da kan du søke om å få årets Gründerpresang.

For femte gang skal Gründerpresangen deles ut. Dette er en gave som består av praktisk hjelp til gründere, som for eksempel strategisk rådgivning, patentrådgivning og visualisering av produkt. I tillegg får vinneren en pengegave på 50 000 kroner. Samlet verdi på gaven er 250 000 kroner.

– Vi er ute etter spennende oppstartsselskaper med de gode, kreative, effektive og bærekraftige ideene som kan være med å bringe den fantastiske havbruksnæringen videre, står det på ordningens hjemmeside.

Søkere må operere i eller rundt havbruksnæringen i ganske vid forstand. Altså selskaper som gjennom sine ide, produkt eller konsept vil kunne bidra til å utvikle næringen videre. Det være seg innen fôr, teknisk utstyr, båt/ skip, biologi og biologiske tjenester, IT, olje/havbruk crossover teknologi etc.

– Selskapet vi velgere ut blant søkerne vil få en uvurderlig drahjelp fra selskaper som alle er eksperter innenfor sine felt.

Gründerjulepresangen er et spleiselag fra en rekke profesjonelle aktører som har et stort hjerte for bransjen og har store deler av sitt virke relatert til havbruksbransjen. DNB er sponsor, og NCE Aquatech Cluster er en av aktørene i spleiselaget.

Søknadsfristen er 17. januar klokken 22:00. Trykk her for å komme til søknaden.

Fem finalister, derav en vinner, vil bli presentert på Aqkva-konferansen 29. januar 2021.

Del innlegg: