27/11/2023

Fremtidens Industri på Gründerdagen 2023

Ole Svendgaard fra Autoagri sammen med Aida Refvik Angell og Kine Kilen fra Fremtidens Industri på Gründerdagen 2023. Foto: Lars Bugge Aarset

Lars Bugge Aarset / FI- Fremtidens Industri

FI – Fremtidens Industri og samarbeidspartnere var godt representert på Gründerdagen 2023.

Gründerdagen 2023 ble gjennomført på Studentersamfundet i Trondhjem 27. november. Målet for Gründerdagen er at økosystemet for innovasjon i Midt-Norge skal kunne møtes for nettverksbygging og utveksling av erfaringer for hva det vil si å tenke stort i dagens innovasjonsmarked. Gründerdagen ble arrangert av Connect Midt-Norge i samarbeid med 6AM Accelerator, Trondheim kommune, SpareBank 1 SMN og Trondheim Tech Port.

– FI er på Gründerdagen for å se etter spennende gründercase og bygge videre på nettverket som er en stor del av verdien vi gir til bedriftene vi jobber med, sier Kine Kilen. Hun er leder for FI Næringshage hos FI – Fremtidens Industri.

Tenk stortpris til Autoagri

En rekke priser ble utdelt på Gründerdagen. Entreprenørskapslinja – Thora Storm videregående skole sin samarbeidspris gikk til Ungt Entreprenørskap Trøndelag. Ung innovasjonspris ble delt ut av ordfører Kent Ranum og gikk til Ingrid Volden Smehagen og Marte Stenvaag i DreamKnit. Tenk stortprisen gikk til Ole Svendgård og AutoAgri, mens publikumsprisen og pris for beste pitch gikk til Hera Solutions. Vi gratulerer til alle vinnerne! I tillegg holdt Sjur Dagestad et både morsomt og inspirerende foredrag om viktigheten av å tenke stort.

Tenk stortprisen gikk til Ole Svendgård og AutoAgri. Her presenterer Ole Svendgård AutoAgri i en tominutters pitch fra scenen. Autoagri er også målbedrift for FI Næringshage. Foto: Lars Bugge Aarset/FI – Fremtidens Industri.

– Autoagri deltok på Gründerdagen for å presentere seg for investorer som vil være med på neste utviklingstrinn frem mot skalering og serieproduksjon. I tillegg er det selvfølgelig svært hyggelig å motta Tenk stortprisen og få juryens anerkjennelse for våre ambisjoner, sier Ole Svendgård som er medgründer og styreleder i Autoagri.

Jon Ragnar Viggen fra IV Group stilte i paneldebatt om «Fra tegnebordet til fysisk produkt» sammen med Tore Eide i Inventas, Torjus Ødegård i Arctic Protein og Eivind Alstad fra gründerselskapet Halfbag. IV Group er også målbedrift for FI Næringshage. Foto: Lars Bugge Aarset/FI – Fremtidens Industri.
Norsk Fjordskinn er inkubatorbedrift i FI Ocean Space Incubator. De garver og foredler fiskeskinn på en bærekraftig og miljøvennlig måte. På Gründerdagen stilte Petter Olsen og Marianne Mørck både med stand og på scenen med pitching av bedriften. Foto: Lars Bugge Aarset/FI – Fremtidens Industri.

Sjur Dagestad holdt et både morsomt og inspirerende foredrag om viktigheten av å tenke stort. Foto: Lars Bugge Aarset/FI - Fremtidens Industri
Sjur Dagestad holdt et både morsomt og inspirerende foredrag om viktigheten av å tenke stort. Foto: Lars Bugge Aarset/FI – Fremtidens Industri

Del innlegg: