30/06/2021

CTM Lyng blir komplett leverandør etter fusjon

Foto: CTM Lyng

IPAS AS fusjoneres inn i CTM Lyng AS, og gjør CTM Lyng til en komplett leverandør innen belysning og lysstyring.

– Stadig flere aktører ser verdien av å forholde seg til så få leverandører som mulig. Da er det vår jobb å sikre at kvaliteten på hele leveransen er på topp. Det gjør vi nå ved å adoptere de som virkelig KAN lyskilder, sier Administrerende direktør i CTM Lyng, Terje Lillemo, i en pressemelding fra CTM Lyng.

Terje Lillemo henviser med dette til kompetansen og erfaringen som IPAS har opparbeidet etter 20 år i bransjen. Fusjonen gjør det blant annet enklere for elektrikere og utbyggere å prosjektere, bestille og drifte kvalitetssikre lysanlegg. Lillemo peker i tillegg på økte krav til dokumentasjon, kvalitet og levetid på de ulike produktene, som et av de viktigste argumentene for å slå sammen de to kompetansemiljøene på lys og styring.

– Vi er kjent for vår dimmerteknologi for alle dimbare lyskilder, mens IPAS har opparbeidet seg en unik kompetanse på energiøkonomisk belysning og prosjektering. Da er det naturlig at vi kommer med en systemgaranti som virkelig gjelder HELE løsningen med lys og styring, sier Lillemo.

Her kan du lese hele pressemeldingen fra CTM Lyng.

Del innlegg: