13/11/2015

C-Feed søker markedssjef og produksjonsmedarbeider

MARKEDSSJEF
C-Feed ønsker en utadvendt og serviceinnstilt person med erfaring fra markedsføring og salg av biologisk materiale eller andre teknologiprodukter. En vesentlig del av jobben vil være å utarbeide markedsmateriell, presentere dokumenterte kundefordeler til gamle og nye kunder samt bistå med kundestøtte i forbindelse med leveranser til både norske og internasjonale kunder. Bioteknisk bakgrunn som biolog, veterinær eller lignende vil være en fordel. Arbeidssted vil være Trondheim og stillingen rapporterer til administrerende direktør.

PRODUKSJONSMEDARBEIDER
C-Feed søker en erfaren produksjonsmedarbeider som er hendig, allsidig og fleksibel og som synes det er morsomt å jobbe med marine dyr og alger. Gjerne med praktisk teknisk bakgrunn eller interesse. Jobben består hovedsakelig av daglig røkting av anlegget. Stillingen vil inngå i produksjonsturnusen ved C-Feed sitt anlegg i Vanvikan og stillingen rapporterer til selskapets produksjonssjef.

For begge stillingene tilbys konkurransedyktige vilkår i et ungt selskap med store ambisjoner. Personlig initiativ verdsettes høyt og det gis god mulighet til personlig utvikling.

Se stillingsutlysningene i sin helhet HER.

Del innlegg: