04/02/2015

Botngaard møtte Smart Water bedrifter

Botngaard AS, stor aktør innen industritekstiler til oppdrettsnæringen, møtte CNC, Lycro, MSP, og Leksvik Industrimekanikk for å se på samarbeidsmuligheter.

Botngaard AS utvikler, produserer og distribuerer produkter innen industritekstiler (presenning) til oppdrettsnæringen i Norge og internasjonalt. Bedriften har mål om å bli ledende leverandør innen næringen. I den forbindelse har selskapet etablert gode kontakter med næringen, utstyrsleverandører og det sterke FoU miljøet i Midt-Norge (SINTEF, NTNU). Botngaard har bygd en ny, moderne fabrikk på Valsneset i Bjugn Kommune, og har som mål å bygge opp et kompetansesenter for utvikling, produksjon og bruk av presenning innen oppdrettsnæringen. Bedriften satser på omfattende produktutvikling, for å være i front av utviklingen inne sitt markedsområde.

For en del av Smart Water Clusters bedrifter framstår Botngaard som en svært interessant kunde og samarbeidspartner. Smart Water satser bredt mot akvakultursektoren, og legger opp til å bistå klyngebedrifter som ønsker inngang til dette markedet. Torsdag 29.01. fikk 3 representanter fra Botngaard en omvisning i LIVs testsenter for vannteknologi og informasjon om industrimiljøet i Vanvikan, før de dro på bedriftsbesøk til CNC AS, Lycro AS, MSP AS, samt Leksvik Industrimekanikk AS. Besøket vil bli fulgt opp med diskusjoner om potensielle samarbeidsflater.

Del innlegg: