Automatisert produksjonsteknologi

Dato: 04/11/2020
Start: 15:00
Sted: Raufoss

Den opprinnelig planlagte turen til Raufoss utsettes på ubestemt tid grunnet Covid-19. Vi jobber med å komme frem til noe alternativt arrangement innenfor samme tema, men digitalt. Mer info kommer!

I samarbeid med SINTEF arrangerer NCE Aquatech Cluster, Fornybarklyngen, Ocean Autonomy og MIDSEC en studietur til Raufoss for sine medlemmer.

Turen vil bestå av omvisning og besøk til ulike bedrifter, med relevante tema for alle klyngene. Målet med turen er å knytte kontakter, og få kunnskap om mulighetene miljøet i Raufoss har å by på.

Det vil blant annet bli et besøk til NCE Raufoss, som er det nasjonale kompetansesenteret for lettvekstmaterialer og automatisert produksjon. Du kan lese mer om NCE Raufoss her. 

I tillegg skal vi besøke katapulten på Raufoss; Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre (MTNC). Du kan lese mer om MTNC her.

Besøkene vil bli gjennomført torsdag 05.11. Detaljert program kommer senere.

Reisen:
Vi har reservert seter på toget fra Trondheim til Lillehammer. Deltakere som ønsker å benytte seg av disse setene, svarer dette i påmeldingsskjemaet. Togsetene vil være reservert frem til 14. oktober, så alle endringer/avbestillinger må varsles innen da. Det vil bli sendt ut faktura etter denne datoen. Fakturaadresse legges inn i påmeldingsskjemaet. (Togturen er organisert i samarbeid med Vy, og alle smitteverntiltak og rutiner er ivaretatt.)

Følgende reiserute er planlagt:

Trondheim – Gjøvik

  • Tog fra Trondheim til Lillehammer onsdag 04.11.20 kl. 13:18
  • Ankomst Lillehammer kl. 17:48
  • Buss fra Lillehammer til Gjøvik – ankomst hotellet ca. kl. 19

Gjøvik – Trondheim

  • Buss fra Gjøvik til Lillehammer torsdag 05.11.20 kl. 16:30
  • Tog fra Lillehammer til Trondheim kl. 18:10
  • Ankomst Trondheim kl. 22:50

Overnatting:
Quality Hotel Strand Gjøvik

Vi har reservert flere enkeltrom på hotellet, så her må hver enkelt bestille sitt rom ved å oppgi referansekode «FI» og dato 04.11.2020. Dersom du ordner overnatting på andre måter, ber vi om at du svarer det i påmeldingsskjemaet. Rommene er reservert frem til 20. september.

Middag:
Vi ønsker å samle alle sammen til en felles middag onsdag kveld. Dette tar du også stilling til i påmeldingsskjemaet. Middagen betales av hver enkelt.

Da arrangør har reservert togbilletter og hotellrom, må vi forholde oss til enkelte påmeldingsfrister:

Hotellrom reserveres frem til 20. september. Etter denne datoen må de som mangler hotellrom skaffe dette på egen hånd, uten referansekoden fra arrangør.

Togbilletter reserveres og bestilles av arrangør. For de som svarer at de ønsker dette i påmeldingsskjemaet, må endringer/avbestillinger sendes inn innen 14. oktober. Etter denne datoen vil alle som har registrert ønske om togbilletter bli fakturert. Dersom du enda ikke har bestilt togbillett etter 14. oktober, må du ordne dette selv.  

Meld deg på her allerede nå!

Alle kostnader vedrørende reise, overnatting og mat dekkes av hver enkelt.

Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme, både på grunn av Covid-19 og andre uforutsette hendelser.