SkatteFUNN-kurs for Trøndelag, Innlandet, Møre og Romsdal

Dato: 18/11/2021
Start: 09:30
Sted: Digitalt

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kom og lær mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du vil også lære om hvordan du søker SkatteFUNN.

Gjennom ulike eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse. Forskningsrådet vil bl.a. gjennomgå Prosjektkanvas, Forskningsrådets verktøy for idéutvikling. Forskningsrådet har også invitert tre spennende bedrifter fra regionen til å dele sine erfaringer fra egne SkatteFUNN-prosjekter.
Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser. Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift.

Kontaktperson: Elisabet Frydenlund, [email protected]

Les mer og meld deg på her!

Frist for påmelding er 12. november.