Etablererkurs, kveld 2

Dato: 15/05/2019
Start: 16:00
LIV-bygget, Vanvikan

Hvor godt kjenner du kundene dine? Hvordan skal du tjene penger? Og når du først er i gang – hvordan skal bedriften vokse? Dette er spørsmål du bør ha tenkt nøye gjennom før du sier opp dagjobben og begir deg ut på gründereventyret.

Etablererkurs i Trøndelag har som mål å gi en kort innføring i hva som er viktig å tenke på ved oppstart av bedrift. Kurset er ment som et lavterskeltilbud til deg som vurderer å starte bedrift. Vi gir en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom på forhånd før du går i gang med etablering av selskapet. Kurset er over fire kvelder og hver kurskveld har et tema:Første kurskveld – markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.

  1. Første kurskveld – forretningsmodellering. Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.
  2. Andre kurskveld – markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.
  3. Tredje kurskveld – markedsstrategi og bærekraft. Her skal  vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig.
  4. Siste kurskveld – økonomi. Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring

For Fosen arrangeres kurset i Vanvikan 08. mai, 15. mai, 22. mai og 29. mai.

Egenandel kr. 1.000,-.

Les mer og meld deg på.

Kurset gjennomføres av Fosen Innovasjon, i samarbeid med Innovasjon Norge og Proneo.