jobb for 2 på fosen

Har livsledsageren din fått seg ny jobb på Fosen? Eller har ektefellen gått lei av pendlingen, og ønsker å flytte dit? Frykt ikke, Jobb for 2 kan vise deg jobbmulighetene på Fosen!

Når din bedre halvdel flytter til et nytt arbeidssted, kan det være krevende for deg som medflytter å bli med på flyttelasset uten en jobb å reise til. Er du nysgjerrig på hvilke karrieremuligheter Fosen kan by på? Jobb for 2 ønsker å komme i kontakt med deg som er partner, samboer, ektefelle eller kjæreste med noen som allerede jobber eller vil jobbe på Fosen i fremtiden. 

Gjennom samarbeid med bedrifter og arbeidsgivere på Fosen, samt gratis coaching og kompetansehevende samlinger med Manpower, ønsker Jobb for 2  å legge til rette for at du finner din fremtidige karriere på Fosen.

– Ta sjansen! Om du ikke får jobb med én gang, er Fosen stort og har mange muligheter.​

Ragnhild Kvithyll, tidligere deltaker i Jobb for 2

Samlinger til høsten

Jobb for 2 er ikke et jobbsøkerkurs, men tilbyr gratis kompetanseheving og coaching av medflyttere gjennom to samlinger i regi av Manpower. Programmet går over 2 x 2 dager:

  • 21.-22. oktober – første samling
  • 18.-19. november – andre samling

I løpet av disse samlingene vil deltakere bli tilbudt «speed dating» med aktuelle bedrifter, samt mulighet for å presentere seg for deltakere fra næringslivet.  

Jobb for 2 tilbyR

  • en unik mulighet for medflyttere å komme i kontakt med mulige arbeidsgivere
  • «speed dating» og kobling mellom arbeidsgivere og potensielle kandidater
  • individuelt tilpasset samlinger over 4 dager (2 x 2 dager. Oppstart og gjennomføring av samlinger i oktober og november 2019)
  • blant annet kompetansehevende tiltak for jobbsøking og individuell coaching gjennom Manpower
  • informasjon om jobbmuligheter hos bedrifter på Fosen

TRENGER BEDRIFTEN NYE ANSATTE? Bli med på Jobb for 2!

Mange bedrifter rapporterer at de ikke får tak i de riktige «brikkene» når de lyser ut stillinger. Gjennom «Jobb for 2» får bedrifter på Fosen mulighet til å møte kompetente tilflyttere gjennom «speed dating».

– «JOBB FOR 2» ER EN GYLLEN MULIGHET

Før Ragnhild Kvithyll fikk fast jobb i NAV, deltok hun i «Jobb for 2». Der fikk hun gratis coaching og veiledning i jobbsøkerprosessen.

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON

erling eriksen

erling eriksen

Forsvarskoordinator og
Prosjektleder i Jobb for 2
+ 47 918 55 264 / [email protected]