13/11/2019

Jobb for 2: Anette Revdahl Johansen (32) vil finne seg en jobb på Fosen, slik at hun, datteren og kjæresten kan bo sammen.

Anette og 13 andre motiverte deltakere i «Jobb for 2»-prosjektet skal neste uke presentere seg for næringslivet på Fosen i håp om å finne en jobb de kan utvikle seg i.

I oktober gjennomførte deltakerne to dager med kompetanseheving, karriereveiledning og ulike praktiske gjennomganger. Nå er det presentasjoner av og for næringslivet som gjenstår. Anette forteller at hun hadde god uttelling allerede etter første samling, og ser frem til å kunne ta med seg datteren til Fosen.

«Jeg er utrolig glad for at jeg fikk tilbud om å delta i prosjektet «Jobb for 2» på Fosen. Allerede etter første samling, som var både sosial og lærerik, skjønte jeg at dette var en fantastisk mulighet.

Vi hadde både individuelle samtaler med veileder og gruppesamlinger. Jeg opplevde at det var et trygt og godt miljø innad i gruppa som gjorde at det var lett å reflektere både rundt seg selv og hverandre. Det var også godt å utveksle tanker og erfaringer med andre i samme situasjon.

Gjennom dette prosjektet ble jeg mer bevisst på meg selv, både angående hva jeg kan, hva jeg vil, hvilke behov jeg har og hvilke muligheter som finnes for meg. Vi fikk også mange nyttige og gode tips til CV-skriving, noe som kommer godt med i jobbsøkerprosessen.

Med en kjæreste som allerede bor her og er i full jobb, har jeg et stort ønske om å kunne ta med meg datteren min og flytte hit slik at vi kan bli samboere etterhvert.

Jeg håper derfor at dette prosjektet kan være med og bidra til at jeg får utvidet mitt nettverk og forhåpentligvis at jeg ender opp med en jobb jeg kan utvikle meg og trives i her på Fosen. Jeg er glad jeg tok denne muligheten, å ser med stor optimisme på fortsettelsen og til å se hvor dette fører meg.

Anbefales på det sterkeste!»

– Anette Revdahl Johansen

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen