SkatteFUNN informasjonsmøte med mulighet for individuell veiledning

Dato: 27/05/2020
Start: 09:00
Sted: Webinar

Forskningsrådet inviterer bedrifter til digitale SkatteFUNN-kurs. Kurset vil bli avholdt i alle fylker i hele landet. Bedrifter som deltar på kurset kan booke individuelle, digitale møter med våre rådgivere og få råd om hvordan du setter opp et godt prosjekt.

Arrangementene er gratis, men du må melde deg på for å delta.

Mer om SkatteFUNN-arrangementet: Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kom og lær mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du får også informasjon om noen av endringene i SkatteFUNN som er innført etter nyttår.

Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift.

Informasjonsmøtene er lagt opp som digitale kurs som går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i tillegg et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.  

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.

Påmelding og booking av individuelle veiledningsmøter om ditt planlagte SkatteFUNN-prosjekt finner du her.

Lurer du på hva SkatteFUNN er? Se her!

Spørsmål kan rettes til Kari Thyholt [email protected] eller Ivar Blikø [email protected]